Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Çetin’den annelere mektup

Başkan Çetin’den annelere mektup

Başkan Çetin’den annelere mektup

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, ilçede yasayan 65 yas üstü annelerin bir mektupla anneler gününü kutladi. Baskan Soner Çetin, anneligin kutsalligina vurgu yaptigi mektubunu, “Anneler Gününüzü kutluyor, ellerinizden öpüyorum” ifadeleriyle tamamladi. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Anneler Günü’nde ilçede yasayan 65 yas üstü annelere mektup gönderdi. Sosyal Isler Müdürlügü ekiplerinin ulastirdigi mektubu ve Baskan Soner Çetin’in hediyesini alan anneler bu sürpriz karsisinda oldukça duygulandi.

 

Mektubuna “Degerli Annecigim” ifadesiyle baslayan Baskan Soner Çetin, anneligin kutsalligina vurgu yapti, 65 yas üstü vatandaslarin salgin dolayisiyla sokaga çikma yasagindan dolayi sikintili günler geçirdigini belirterek, bu sikintilarin el birligi ve dayanisma içinde kisa zamanda atlatilacagini umdugunu vurguladi.

 

Baskan Soner Çetin, “Yasimiz kaç olursa olsun her zaman sigindigimiz annelerimiz ve annelik duygusunu betimlemek, onlara cümlelerin en güzelini sunmaya çalismak, hayatimizdaki yerini anlatmak hiç de kolay degil. Bunu yilin sadece bir günü yapmak hiç de anlamli degil.

 

Yilin her günü, bizi kosulsuz seven bu güzel kadinlarindir. Çocuklariyla birlikte güvenle, mutlulukla, özgürce yasayabilecekleri, siddet, savas, istismar ve kötülüklerin olmadigi, adaletli bir düzen ve toplum onlarin en büyük arzusu, en güzel hediyesidir. Bizlerin görevi ise onlara böyle bir dünyayi sunabilmektir. Belki böylece emeklerinin karsiligini ödeyebiliriz” ifadelerini kullandigi mektubunu, “Anneler Gününüzü kutluyor, ellerinizden öpüyorum” sözleriyle tamamladi.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli